Šípoš ľavý Harabínov Hák neustál a trasú sa mu kolená!

24. júla 2013, pancer, Nezaradené

Len včera som sa zmienil o začatí a pokračovaní ďalšieho kola v ringu za transparentnosť súdnictva na Slovensku v zápase medzi transparentným Šípošom a spol.Trasparency International a Najvyšším súdom SR na čele s najvyšším sudcom Hara bínom. – viac tu:http://pancer.blog.pravda.sk/2013/07/23/harabinov-lavy-hak-siposovi-slovenske-sudy-su-naj/

 

Keďže Šípoš 

a spol. uviedli zavádzajúce a skresľujúce informácie, sudca Harabín

 

najvyšší im hneď tvrdým ľavým argumentačným hákom a aj prstom ukázal, aby si dávali pozor.

 

Šípoš a spol. domnievajúci sa, že v slovenskom súdnom stave im po zverejnení nepravdivých info hrozia problémy zvolil ústupovú taktiku v rámci znižovania možných finančných strát po prehratom súdnom spore na slovenskom nezávislom a transparentom súde. Reagovali Transparency okamžite blogom na pravicom plátku SME – čítajte tu:

 

http://transparency.blog.sme.sk/c/333729/Verejna-nominacia-na-Infocin-roka-pre-sudcu-Harabina.html?utm_source=sme-widget-hp&utm_medium=web&utm_campaign=blog

 

Týmto blogom Šípoš a spol sa snažia zareagovať na tvrdý argumentačný Hák sudcu Harabína najvyššieho. Najmä formulácia:

 

. Kategória kvalita verejných dát

Problém: Na stránke pri niektorých sudcoch chýbajú informácie o pojednávaniach a rozhodnutiach. Vyzerá to potom tak, že niektorí členovia súdu nepracujú, čo zjavne nie je pravda.

Úplne vážne – súhlasíme, ospravedlňujeme sa a ďakujeme za upozornenie. Je to hlúpa chyba, ktorú sme si mali všimnúť. Na jej čiastočnom opravení pracujeme.

 

je veľavravná a Šípošovi a spol. sa viditeľne zatriasli kolená.

 

Uvidíme, aký bude ďalší vývoj tohto zápasu medzi Šípoš a spol. s podporou Sóroša

 Transparency International a Harabínom sudcom najvyšším spoliehajúcim sa na podporu množstva čestných, statočných, tvrdo pracujúcich, odborne zdatných a neúplatných sudcov.

 

 

-:)