Založ si blog

Harabínov ľavý hák Šípošovi. Slovenské súdy sú naj

Naj najvyšší súd, ktorému predsedá sudca najvyšší Doktor Harabín dnes jasnou, silnou a tvrdou rečou uštedril, ako to len najvyšši predseda vie riaditeľovi  Transparency International Slovensko Šípošovi v boxérskej terminológii ľavý argumentačný hák, ktorý vyrazil istotne Šípošovi dych.

Predseda sudca Harabín najvyšší správne zareagoval na ďalšie nezmyselné aktivity inštitúcie, ktorej riaditeľuje Šípoš a ktorú do značnej výšky sponzoruje Open Society Institute, čo je ďalšia inštitúcia v portfóliu Sóroša – OSI and the foundations established and supported by George Soros seek to strengthen open society principles and practices against authoritarian regimes and the negative consequences of globalization

Sóroša predseda najvyšší Harabín predpokladám v krátkej dobe upozorní, ako Šípoš nezmyselne míňa Sórošove na burzách a špekuláciách poctivo zarobené doláre. 

Prečo je to tak? Lebo projekt Otvorené súdy z dielne Transparency International Slovensko je iba čiastočným „vykradnutím“ oficiálnej databázy ministerstva spravodlivosti, uvádza v reakcii na spustenie portálu otvorenesudy.sk predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin.

 

„Ak nedôjde v krátkom čase k náprave, budeme nútení informovať centrálu Transparency International o neuveriteľnej povrchnosti, respektíve o zbytočne vyhodených peniazoch na Slovensku,“ uviedol Harabin.

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/287749-harabin-novy-web-na-kontrolu-sudov-je-vykradnutim-databazy-ministerstva/

 

Sudca najvyšší ľavým argumentačným hákom Šípoša určite nepotešil. Náš najvyšší sudca je mimoriadne argumentačne silný a preto budem s očakávaním očakávať ako sa celá kauza Šípošovej transparentnosti nakoniec vyvinie. Šípošova transparentnosť, kde zverejňuje na webe, že priemerný mesačný príjem začínajúceho sudcu
na okresnom súde v roku 2012 bol 2 500 eur,
sudcu na Najvyššom súde 3 600 eur určite neprospieva rozvoju tolerancie a pokaja medzi sudcami a obyčajnými ľuďmi, ale len vyvoláva vášne, závisť a nenávisť kto koĺko zarába.

 

Všetci vieme, že slovenskí sudcovia sú naj, pracujú veľa, dobre, nezávislo a transparente.

Šípoš sa mýli, keď si myslí, že ľavým argumentačným hákom sudca Harabína sa súboj o transparentnosť slovenskej justície skončila. Šípoš by sa mal pripraviť aj na ďalšie tvrdé údery a som zvedavý, či ustojí vôbec prvé kolo v ringu bez podpory Sórošových dolárov v budúcnosti, lebo meranie pokroku transperentnosti verejných inštitúcii v roku 2012 vo výške 25 414,62 EUR predpokladám, že už je dávno strovených -)

 

http://www.transparency.sk/wp-content/uploads/2010/01/TIS_Vyrocna-sprava_suvaha_vykaz_2012.pdf

 

Priemerný mesačný príjem začínajúceho sudcu
na okresnom súde v roku 2012 bol 2 500 eur,
sudcu na Najvyššom súde 3 600 eur

 

 Nezaslúžia si naši statoční výkonní sudcovia svoje platy?

Politicka reklama je na blogoch Pravdy zakázaná

02.08.2013

Fájn. Môj blog bol opäť stiahnutý. Nevidím na tom blogu nič, čo by robilo reklamu nejakej strane ale dobre. Má rád fakty, tak som si pozrel aj iné blogy dole. Žiaden z blogov dole nebol stiahnutý, vymazaný. Moje blogy, ak som sa čo i len slovkom zmienil o 7 Statočných boli vymazané, stiahnuté. Prečo? Kto rozhoduje, čo je a čo nie je politcká [...]

7 Statočných nie, ale komunisti a Fico áno

02.08.2013

Čítam blogy na pravda a na sme. To robíme asi viacerí. Na pravde som sám aj napísal nejaké blogy. Niektoré zostali, niektoré mi cenzory na pravde stiahli. Stiahli tie, kde som sa prihlásil k mojej podpore 7 Statočných. Vraj podporujem politickú stranu a to sa na pravde nesmie. Zakázali mi aj názov 7 Statočných vôbec použiť. Zaujímavé, lebo keď čítate blogy na pravde, [...]

P. Harabín konajte! Vyčistite chliev! Zlepšite image sudcov!

29.07.2013

O to Vás prosím ja, občan SR, ktorý platí dane a spolieha sa na slovenskú justíciu, že keď má problem, čestný a statočný a odborne zdatný sudca mu pomôže. Aká je však Pravda? Ak je Pravda, čo som objavil na stránke sórošových transparentných otvorených súdoch, tak som šokovaný. Táto stránka ukazuje rôzne ukazovatele. Jedným z nich je aj [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 41859x
Priemerná čítanosť článkov: 3220x

Autor blogu

Kategórie