Čižnár, Čentéš stoja, Kocúrkovo, Družstevníci, Starý Ujo, Snehulienka?

9. júla 2013, pancer, Nezaradené

Nekonečný príbeh – The Neverending Story voľby, nevoľby, vymenovania, nevymenovnia pána J. Č. a pána J. Č. za generálneho prokurátora pokračuje, pokračuje a nie a nie skončiť. Už sa zdalo, že pr. Ficovi a spoločníkom v parlamente sa podarí presadiť na stoličku GP pána J.Č. a furt ništ. Spoločníci /poslanci NR SR/ pr. Fica svoju prácu urobili a zvolili p. J. Č., avšak veci zastali. Ako v Kocúrkove. Skoro.

Na kom inom veci v tomto Kocúrkove môžu zastať, ako na starom ujovi. Starý ujo opäť začal robiť veci po svojom a robí prieky. Najprv starý ujo robil prieky pánovi J. Č. a teraz pre zmenu robí prieky pánovi J. Č.

Veci stoja, slnko svieti a americkí špehovia špehujú aj tento blog. Družstevníci z Ustavného údu v Košicoch sudcovsky prázdninujú až do 9. Septembra 2013. Snehulienka už dovolenkuje. Starý ujo robí prieky. Stav, aký je možný iba u nás, v Kocúrkove.

Kedy sa veci v KoCúrkove zmenia? Kedy prezident vymenuje pána J. Č. už konečne za generálneho prokurátora SR ?  Nikto nevie, je to totiž The Neverending Story KoCúrkovoSlovensko.

Ešte ako dlho bude Slovensko asi čakať na vykúpenie z tohto KoCúRkova?

 

Kocúr by povedal, že dovtedy kým starý ujo, družstvníci a snehulienka neodídu. Ale kám má starý ..uj odísť? A môže starý ..uj vôbec odísť? Nemôže. Môžu družstevníci odísť? Nemôžu. Kto by šal zrno? Môže snehulienka odísť? Nemôže. Kto by sa staral o trpaslíkov?

 

Milujem Slovensko. Pripomína mi KoCúrkovo a 1. dejstvo: V Kocúrkove /na Slovensku/ zasadá /zasadala/ cirkevný konvent /NR SR/ a má zvoliť /zvolila/ nového učiteľa /generálneho prokurátora/, kandidáti sú dvaja /J.Č a J.Č./. ….ďalej si doplňujte už Vy – blogery Pravdy… Majster Tesnošil, podporovaný ženou a susedou, chce pomôcť susedinmu synovi Martinovi Vojtechovi, ktorého by mal rád za zaťa. Ženy zostanú samy a začne sa typická kocúrkovská ženská hra – plná falše a ohovárania. Tesnošil sa vráti s novinou, že zvolený bol neznámy Turčan, ktorého podporil pán z Chudobíc naprotiveň kňazovi. Nový učiteľ má každú chvíľu doraziť so študentmi do Kocúrkova. To je signál pre kocúrkovské mamičky a dcéry, aby pružne upravovali svoje strategické plány.