Založ si blog

Čižnár, Čentéš stoja, Kocúrkovo, Družstevníci, Starý Ujo, Snehulienka?

Nekonečný príbeh – The Neverending Story voľby, nevoľby, vymenovania, nevymenovnia pána J. Č. a pána J. Č. za generálneho prokurátora pokračuje, pokračuje a nie a nie skončiť. Už sa zdalo, že pr. Ficovi a spoločníkom v parlamente sa podarí presadiť na stoličku GP pána J.Č. a furt ništ. Spoločníci /poslanci NR SR/ pr. Fica svoju prácu urobili a zvolili p. J. Č., avšak veci zastali. Ako v Kocúrkove. Skoro.

Na kom inom veci v tomto Kocúrkove môžu zastať, ako na starom ujovi. Starý ujo opäť začal robiť veci po svojom a robí prieky. Najprv starý ujo robil prieky pánovi J. Č. a teraz pre zmenu robí prieky pánovi J. Č.

Veci stoja, slnko svieti a americkí špehovia špehujú aj tento blog. Družstevníci z Ustavného údu v Košicoch sudcovsky prázdninujú až do 9. Septembra 2013. Snehulienka už dovolenkuje. Starý ujo robí prieky. Stav, aký je možný iba u nás, v Kocúrkove.

Kedy sa veci v KoCúrkove zmenia? Kedy prezident vymenuje pána J. Č. už konečne za generálneho prokurátora SR ?  Nikto nevie, je to totiž The Neverending Story KoCúrkovoSlovensko.

Ešte ako dlho bude Slovensko asi čakať na vykúpenie z tohto KoCúRkova?

 

Kocúr by povedal, že dovtedy kým starý ujo, družstvníci a snehulienka neodídu. Ale kám má starý ..uj odísť? A môže starý ..uj vôbec odísť? Nemôže. Môžu družstevníci odísť? Nemôžu. Kto by šal zrno? Môže snehulienka odísť? Nemôže. Kto by sa staral o trpaslíkov?

 

Milujem Slovensko. Pripomína mi KoCúrkovo a 1. dejstvo: V Kocúrkove /na Slovensku/ zasadá /zasadala/ cirkevný konvent /NR SR/ a má zvoliť /zvolila/ nového učiteľa /generálneho prokurátora/, kandidáti sú dvaja /J.Č a J.Č./. ….ďalej si doplňujte už Vy – blogery Pravdy… Majster Tesnošil, podporovaný ženou a susedou, chce pomôcť susedinmu synovi Martinovi Vojtechovi, ktorého by mal rád za zaťa. Ženy zostanú samy a začne sa typická kocúrkovská ženská hra – plná falše a ohovárania. Tesnošil sa vráti s novinou, že zvolený bol neznámy Turčan, ktorého podporil pán z Chudobíc naprotiveň kňazovi. Nový učiteľ má každú chvíľu doraziť so študentmi do Kocúrkova. To je signál pre kocúrkovské mamičky a dcéry, aby pružne upravovali svoje strategické plány.

Politicka reklama je na blogoch Pravdy zakázaná

02.08.2013

Fájn. Môj blog bol opäť stiahnutý. Nevidím na tom blogu nič, čo by robilo reklamu nejakej strane ale dobre. Má rád fakty, tak som si pozrel aj iné blogy dole. Žiaden z blogov dole nebol stiahnutý, vymazaný. Moje blogy, ak som sa čo i len slovkom zmienil o 7 Statočných boli vymazané, stiahnuté. Prečo? Kto rozhoduje, čo je a čo nie je politcká [...]

7 Statočných nie, ale komunisti a Fico áno

02.08.2013

Čítam blogy na pravda a na sme. To robíme asi viacerí. Na pravde som sám aj napísal nejaké blogy. Niektoré zostali, niektoré mi cenzory na pravde stiahli. Stiahli tie, kde som sa prihlásil k mojej podpore 7 Statočných. Vraj podporujem politickú stranu a to sa na pravde nesmie. Zakázali mi aj názov 7 Statočných vôbec použiť. Zaujímavé, lebo keď čítate blogy na pravde, [...]

P. Harabín konajte! Vyčistite chliev! Zlepšite image sudcov!

29.07.2013

O to Vás prosím ja, občan SR, ktorý platí dane a spolieha sa na slovenskú justíciu, že keď má problem, čestný a statočný a odborne zdatný sudca mu pomôže. Aká je však Pravda? Ak je Pravda, čo som objavil na stránke sórošových transparentných otvorených súdoch, tak som šokovaný. Táto stránka ukazuje rôzne ukazovatele. Jedným z nich je aj [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 41770x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie